dilluns, 25 de maig del 2009

Crònica des de Roda de Ter







L’actual vicepresident del Parlament, Lluís Coromines, s’ha desplaçat aquest vespre fins a Roda de Ter. El míting ha tingut lloc a les 21h. a la sala cultural de la Caixa Manlleu.
Durant la seva xerrada, en Corominens ha explicat que la resposta que CiU vol donar a l’ambient fred que existeix per les eleccions europees i per la desafecció política generalitzada, és la programació, a mena de revulsiu d’aquesta situació, de més de 185 actes per tot el territori. Ens ha assenyalat que l’actual escenari electoral ve determinat per els bons resultats que els socialistes van treure en les últimes eleccions i per la crisi generalitzada. Tot això fa difícil que la gent voti en clau Europea. De totes maneres ens ha exposat quatre motius fonamentals per anar a votar:
1.- Per Catalunya; un, dos o tres diputats són l’única veu que el nostre país pot tenir, ja que les grans formacions polítiques atenen altres interessos.
2.- Pel candidat; en l’actual escenari, un economista de reconegut prestigi com en Tremosa és una garantia, a més és una persona que està al inici de la seva vida política (es a dir no va a Europa a jubilar-se).
3.- Pel nostre estil; som positius, i som dels pocs que té un programa electoral prou detallat (per exemple el PSC no té programa propi)
4.- Pel nostre model; durant aquests darrers cinc anys s’ha produït l’alternança política i per tant la gent ja ha pogut valorar el nostre model i contraposar-lo amb el model del tripartit.
També ens ha recordat les alertes que el país té; finançament, sentència del Estatut, un govern amic que no aporta rés, tripartit+pp vs. CiU ...

Tots hem estat d’acord que ara la gent el que vol són solucions i l’actual majoria tripartita és incapaç de oferir-les, tots sabem que l’eix dretes – esquerres no dona cap resultat i que les solucions són urgents i per tant tot comença per les eleccions al Parlament Europeu.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Afegiu els vostres comentaris