dimecres, 27 de maig del 2009

Programa electoral VII - Societat del coneixement



1.-Adaptar els currículums educatius a les necessitats de la societat del coneixement -foment del treball en xarxa, dels blocs, dels wikis com a eines d'aprenentatge.

2.-Introduir les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) a l'aula -pissarra digital, substitució dels llibres de text per material multimèdia, ordinadors portàtils per alumne-.

3.-Garantir l'accés a Internet, a banda ampla, a totes les escoles de la UE i l'accés electrònic generalitzat dels principals serveis bàsics.

4.-Potenciar els Plans comunitaris de promoció, formació i foment de les tecnologies de la informació i la comunicació i de la societat de la informació als ciutadans i ciutadanes de la UE per tal de combatre les noves formes de desigualtat fruit de l'escletxa digital

5.-Fomentar l'ús de les TIC en els petits comerços i PIMES -comerç electrònic, presència a Internet, centrals de compra...-

6.-Prioritzar el projectes d’internet social per a col·lectius socialment desfavorits, i de projectes d’internet rural, per tal d’ajudar, mitjançant la societat de la informació, al desenvolupament de les zones rurals amb dificultats de connexió a alta velocitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Afegiu els vostres comentaris